Skip Navigation | Accessibility

information, advice, guidance and learning materials in community languages

Shqip

Mohim i përgjegjësisë

Informatat në uebfaqen e Multikulti aplikohen vetëm në Angli. Vetëm disa prej tyre aplikohen edhe në pjesët e tjera të Britanisë së Madhe. Nëse ju jeni në Skotlandë, Uells apo në Irlandën Veriore, ju lutem i shikoni informatat me agjension lokal për këshilla.

Borxhi
Debt
Punësim
Employment
Shëndet
Health
Imigrim
Immigration
Arsim
Education
Racismi dhe Diskriminimi
Racism & Discrimination